Despre noi

[huge_it_slider id=”1″]

SCM METALO-CASNICA, infintata in anul 1968, in Bucuresti, cu o cifra de afaceri la 31.12.2016 de 3.339.963 ron, beneficiaza de personal calificat, specializat in repararea aparatelor electro-casnice si isi desfasoara activitatea atat in spatiile proprietatea cooperativei situate in toate sectoarele, cat si la domiciliul clientilor.Experienta si profesionalismul dobandite in cei aproape 50 de ani de activitate in domeniul reparatiilor aparatelor electro-casnice ii recomanda ca fiind printre cei mai buni din domeniu, calitati atestate de diplomele obtinute in timp.

SCM METALO-CASNICA poate realiza reparatii in termen de garantie si postgarantie, pe baza contractuala, servicii diversificate firmelor interesate de productia si distributia aparatelor electro-casnice.

Aceste lucrari de reparatii aparate frigorifice, frigidere, reparatii masini de spalat, reparatii aparate electro casnice, se efectueaza atat la domiciliul clientului, cat si la atelierele noastre situate in toate sectoarele Bucurestiului.

Efectuam reparatii, service si mentenanta pentru toate tipurile de frigidere, toate marcile de masini de spalat,atat pentru persoane fizice, cat si pentru societati comerciale.

Aria noastra de activitate cuprinde repararea gamelor largi de frigidere, combine frigorifice,congelatoare, si de asemeni,repararea diferitelor tipuri de masini de spalat, repararea aparatelor electro casnice de tipul cuptoarelor cu microunde,aspiratoare, filtre de cafea, etc.

Efectuam reparatii si service pt. marci cunoscute de frigidere, ca de exemplu:

reparatii frigidere Arctic

reparatii frigidere Whirlpool

reparatii frigidere Indesit, si multe alte marci mai putin cunoscute.

In cadrul unitatii noastre din str. Tepes Voda nr. 16A, confectionam cutii de scrisori destinate locuintelor individuale , si de asemeni cutii de scrisori tip panou destinate scarilor de bloc.

Meserii de mult uitate,respectiv lucrari pe Drukband sunt reactualizate si se efectueaza in cadrul unitatii situate in Str.Tepes Voda, Nr.16A, Sector 3.

Confectionarea cutiilor postale a devenit o traditie in activitatea noastra de peste 30 de ani.

http://metalocasnica.ro/wp-content/uploads/2017/08/scrumiera-cu-picior.jpg
http://metalocasnica.ro/wp-content/uploads/2017/08/avizier2.jpg
http://metalocasnica.ro/wp-content/uploads/IMG_4085-1-225x300.jpg