POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SCM METALO-CASNICA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Datele dumneavoastra sunt in siguranta !

SCM METALO-CASNICA se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal ale clienului si dreptul acestuia la protectia vietii private.

Datele cu caracter personal colectate de SCM METALO-CASNICA vor fi folosite doar cu acceptul clientului pentru :
– Trimiterea de emailuri catre noi in sectiunea contact doar daca vreti sa va dati numele , adresa sau email (noi nu cerem expres asta decat numarul de telefon unde sa va putem contacta )
– Trimiterea de emailuri cu promotii doar daca se bifeaza optiunea de abonare la Newsletter

Datele furnizate de catre client vor fi stocate pe servere securizate si vor putea fi utilizate de catre SCM METALO-CASNICA in relatia de comunicare cu dumneavoastra ulterior.

Orice vizitator al site-ului www.metalocasnica.ro are are optiunea de vizualizare a continutului fara a fi obligat sa furnizeze date cu caracter personal.

Utilizatorul inregistrat pe site-ul www.metalocasnica.ro are obligatia de a pastra in siguranta prin metode proprii datele contului : nume de utilizator, parola sau alte date cu caracter personal solicitate la inregistrarea contului.

Orice incercare frauduloasa de accesare a contului de utilizator pe www.metalocasnica.ro trebuie raportata folosind formularul de contact disponibil pe site la sectiunea „contact” sau telefonic.

SCM METALO-CASNICA nu solicita telefonic sau prin email confirmarea parolei contului dumneavoastra sau alte date personale in afara celor furnizate in momentul inregistrarii contului .

SCM METALO-CASNICA nu proceseaza plati telefonic sau prin email si nu solicita date precum :
CNP, Serie CI, Datele cardului dumneavoastra de debit/credit , orice solicitare de acest gen ce pare a fi venita din partea Metalocasnica.ro trebuie raportata IMEDIAT autoritatilor competente.

Prin procesarea unei comenzi telefonice va dati acceptul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si se intelege : colectarea datelor necesare pentru a ajunge la adresa dumneavoastra.

In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa fie sterse din baza de date a SCM METALO-CASNICA va rugam sa ne informati asupra acestui aspect telefonic sau folosind formularul de contact disponibil pe site la sectiunea „contact”