Reparatii frigidere Heinner Bucuresti

MetaloCasnica Reparatii electrocasnice mari si mici  » Fără categorie »  Reparatii frigidere Heinner Bucuresti
0 Comments

Reparatii frigidere Heinner in Bucuresti la domiciliul clientului. Pentru reparatii folosim doar piese de origine sau inlocuitor dat de producatorul Heinner . In general noi recomandam piesele de origine pentru reparatii frigidere Heinner ,  clientul poate alege pentru  reparatie si piese after-market.

Oferta de frigidere Sharp este foarte vasta iar dumneavoastra puteti alege orice model de frigider Heinner care sa se adapteze cerintelor dumneavoastra . Reparatia frigiderelor Heinner se poate realiza doar dupa o constatare a defectiunii de catre un tehnician al nostru. Sunt cazuri cand  reparatia frigiderului Heinner poate fi efectuata pe loc , dar sunt si cazuri in care este necesar  inlocuirea unor componente importante si esentiale functionarii frigiderului si nu le avem pe stoc.

Reparam frigidere Heinner oriunde in Bucuresti in toate sectoarele :

 Reparatii frigidere Heinner sector 1
 Reparatii frigidere Heinner sector 2
 Reparatii frigidere Heinner sector 3
 Reparatii frigidere Heinner sector 4
 Reparatii frigidere Heinner sector 5
 Reparatii frigidere Heinner sector 6

Reparatii frigidere Heinner Bucuresti

Pentru constatarea defectiunii frigiderului Heinner sau a combinei frigorifice Heinner si deplasarea pana la client se percepe un tarif de constatare .

Probleme frigidere Heinner :

  – Frigiderul / Combina frigorifica Heinner nu mai are refrigerant (freon) partial sau total , in acest caz necesita inlocuirea refrigerantului (freonului ) , filtru deshidrator , valva service pentru reincarcare , vacumare instalatie .
  Principalele probleme care pot aparea la frigiderele Heinner sau combinele Heinner sunt :    

Compresorul ( motorul )  se poate arde bobinajul sau bloca partea mecanica a acestuia ( exceptie motoarele cu inverter care are si un modul inverter);
  – autodezghetarea, racirea sau ventilatia nu mai functioneaza;
  – termostatul de pornire-oprire nu mai functioneaza;
  – placa electronica a frigiderului Heinner nu mai functioneaza corect si trebuie inlocuita uneori reparata ;
  – sistemul de degivrare ( rezistente, senzori, siguranta termica ) , pot aparea defectiuni care pot duce la functionarea necorespunzatoare a frigiderului Heinner sau a combinei frigorifice Heinner .

  • Contactati-ne si un specialist se va deplasa in cel mai scurt timp la domiciliul dvs. Reparatii ­­ Frigidere Heinner indiferent de model.
  • Tel.   0770 429 366 / 021.313.66.91

Email: metalocasnicabucuresti@gmail.com