De ce nu raceste frigiderul

Reparatii  frigidere sector 5
https://www.metalocasnica.ro/reparatii-frigidere-sector-5

Reparatii  frigidere sector 5

Mai jos aveti sediul nostru de reparatii frigidere , congelatoare si lazi frigorifice de pe raza sectorului 5 Bucuresti si numarul de contact  .

Daca  vreti sa ne transmiteti feedbak pozitiv sau negativ la adresa unui angajat al nostru va rugam sa folositi adresa de email  office@metalocasnica.ro sau telefon 021/313.66.91

Reparatii Frigidere , Congelatoare , Lazi Frigorifice in Sector  5

Frigidere / congelatoare / lazi frigorifice sector 5

UnitateaAdresaNume  LucratorContact
94Sos. Salaj nr.249 , Complex Comercial , sector 5Holerga Mihai0744.582.088
94Sos. Salaj nr.249 , Complex Comercial , sector 5Dinu Ion0722.279.719

Reparatii  frigidere , congelatoare , lazi frigorifice sector 5 ,  din (tara sau import) la preturi accesibile .

Incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru reparatii frigidere astfel incat clienti nostri sa ramana multumiti pentru serviciile noastre .

Cu ce va putem ajuta la reparatii frigidere :

  • Diagnosticare corecta si cat mai repede posibil remedierea problemei
  • Inlocuit motor (compresor ), schimbat sau completat freon, reconditionari vaporizatoare, inlocuit filtru , ilocuit senzori si termostate .
  • Inlocuit sau reparat placi electronice , inlocuit sau reparat ventilatoare ,  reparatii frigidere automatizate, etc.

Branduri : ARCTIC, INDESIT, ARISTON, ARDO, GENERAL ELECTRIC, GORENJE, NEI, SAMSUNG , LG , DAEWOO , ARCTIC , BEKO , WHIRPOOL , etc. , in general orice brand de pe piata.

Daca aveti un frigider , congelator sau lada frigorifica ce nu apare in lista noastra de mai sun , nu inseamna ca nu va putem ajuta, sunati-ne si vom cauta solutii pentru produsul dumneavoastra.

Reparatii frigidere sector 5  , solutia ideala pentru dumneavoastra va asteptam .

SCM METALO-CASNICA, infintata in anul 1968, in Bucuresti, cu o cifra de afaceri la 31.12.2016 de 3.339.963 ron, beneficiaza de personal calificat, specializat in repararea aparatelor electro-casnice si isi desfasoara activitatea atat in spatiile proprietatea cooperativei situate in toate sectoarele, cat si la domiciliul clientilor.Experienta si profesionalismul dobandite in cei aproape 50 de ani de activitate in domeniul reparatiilor aparatelor electro-casnice ii recomanda ca fiind printre cei mai buni din domeniu, calitati atestate de diplomele obtinute in timp.