Reparatii Masini de spalat rufe-vase sector 3

Mai jos aveti sediile noastre de Reparatii Masini de spalat rufe-vase sector 3 , Bucuresti si numerele de contact  .

Daca  vreti sa ne transmiteti feedbak pozitiv sau negativ la adresa unui angajat de al nostru va rugam sa folositi adresa de email  office@metalocasnica.ro sau telefon 021/313.66.91

Reparatii Masini de spalat rufe-vase sector 3
Reparatii Masini de spalat rufe-vase sector 3

Masini de spalat rufe si  instalari / masini de spalat vase  sector  3

UnitateaAdresaNume  LucratorContact
9Str. Liviu Rebreanu , nr: 12, bl k1A, Parter , Sector 3Ionita Ion021/340.36.55

0740.586.106

9Str. Liviu Rebreanu , nr: 12, bl k1A, Parter , Sector 3Popescu Ilie0722.592.584

Incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru reparatii  masini de spalat rufe vase astfel incat clienti nostri sa ramana multumiti pentru serviciile noastre .

Cu ce va putem ajuta la reparatii  masini de spalat rufe vase :

  • Diagnosticare corecta si cat mai repede posibil remedierea problemei
  • Inlocuit / reparat motor , schimbat cuva sau daca este posibil inlocuit rulmenti/tripoda, reconditionari cuve, inlocuit presostat , ilocuit senzori sau rezistente , pompa evacuare  .
  • Inlocuit sau reparat placi electronice , inlocuit cutie detergent ,maner usa hublou , inlocuit inchidere ,  etc.

Branduri : ARCTIC, INDESIT, ARISTON, ARDO, GENERAL ELECTRIC, GORENJE, NEI, SAMSUNG , LG , DAEWOO , ARCTIC , BEKO , WHIRPOOL , etc. , in general orice brand de pe piata.

Daca aveti omasina de spalat rufe sau vase ce nu se regaseste in  lista noastra de mai sus , nu inseamna ca nu va putem ajuta, sunati-ne si vom cauta solutii pentru produsul dumneavoastra.

SCM METALO-CASNICA, infintata in anul 1968, in Bucuresti, cu o cifra de afaceri la 31.12.2016 de 3.339.963 ron, beneficiaza de personal calificat, specializat in repararea aparatelor electro-casnice si isi desfasoara activitatea atat in spatiile proprietatea cooperativei situate in toate sectoarele, cat si la domiciliul clientilor.Experienta si profesionalismul dobandite in cei aproape 50 de ani de activitate in domeniul reparatiilor aparatelor electro-casnice ii recomanda ca fiind printre cei mai buni din domeniu, calitati atestate de diplomele obtinute in timp.