Reparatii-masini-de-spalat-Bucuresti

Reparatii Masini de spalat rufe sector 5

Mai jos aveti sediile noastre de Reparatii Masini de spalat rufe sector 5 Bucuresti si numerele de contact  .

Daca  vreti sa ne transmiteti feedbak pozitiv sau negativ la adresa unui angajat de al nostru va rugam sa folositi adresa de email  office@metalocasnica.ro sau telefon 021/313.66.91

Contact Masini de spalat rufe si  instalari / masini de spalat vase  sector :

UnitateaAdresaNume  LucratorContact
94Sos. Salaj nr.249 , Complex Comercial , sector 5Holerga Mihai0744.582.088

Reparatii  masini de spalat rufe  in Bucuresti ,  din (tara sau import) la preturi accesibile  .

Incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru reparatii astfel incat clienti nostri sa ramana multumiti pentru serviciile noastre .

Reparatii Masini de spalat rufe-vase sector 5

Reparatii Masini de spalat rufe-vase sector 5

Cu ce va putem ajuta la reparatii  masini de spalat rufe vase :

  • Diagnosticare corecta si cat mai repede posibil remedierea problemei
  • Inlocuit / reparat motor , schimbat cuva sau daca este posibil inlocuit rulmenti/tripoda, reconditionari cuve, inlocuit presostat , ilocuit senzori sau rezistente , pompa evacuare  .
  • Inlocuit sau reparat placi electronice , inlocuit cutie detergent ,maner usa hublou , inlocuit inchidere ,  etc.

Branduri : ARCTIC, INDESIT, ARISTON, ARDO, GENERAL ELECTRIC, GORENJE, NEI, SAMSUNG , LG , DAEWOO , ARCTIC , BEKO , WHIRPOOL , etc. , in general orice brand de pe piata.

Daca aveti o masina de spalat rufe sau vase ce nu se regaseste in  lista noastra de mai sus , nu inseamna ca nu va putem ajuta, sunati-ne si vom cauta solutii pentru produsul dumneavoastra.

SCM METALO-CASNICA, infintata in anul 1968, in Bucuresti, cu o cifra de afaceri la 31.12.2016 de 3.339.963 ron, beneficiaza de personal calificat, specializat in repararea aparatelor electro-casnice si isi desfasoara activitatea atat in spatiile proprietatea cooperativei situate in toate sectoarele, cat si la domiciliul clientilor.Experienta si profesionalismul dobandite in cei aproape 50 de ani de activitate in domeniul reparatiilor aparatelor electro-casnice ii recomanda ca fiind printre cei mai buni din domeniu, calitati atestate de diplomele obtinute in timp.