Reparatii frigidere Arctic Bucuresti

0 Comments
Reparatii frigidere Arctic Bucuresti

Reparatii frigidere Arctic in Bucuresti la domiciliul clientului. Pentru reparatii folosim doar piese de origine sau inlocuitor dat de producatorul Arctic . In general noi recomandam piesele de origine pentru reparatii frigidere Arctic  ,  clientul poate alege pentru  reparatie si piese after-market.

Oferta de frigidere Arctic este foarte vasta iar dumneavoastra puteti alege orice model de frigider Arctic care sa se adapteze cerintelor dumneavoastra . Reparatia frigiderelor Arctic se poate realiza doar dupa o constatare a defectiunii de catre un tehnician al nostru. Sunt cazuri cand  reparatia frigiderului Arctic poate fi efectuata pe loc , dar sunt si cazuri in care este necesar  inlocuirea unor componente importante si esentiale functionarii frigiderului si nu le avem pe stoc.

Reparam frigidere Arctic oriunde in Bucuresti in toate sectoarele :

 Reparatii frigidere Arctic sector 1
 Reparatii frigidere Arctic sector 2
 Reparatii frigidere Arctic sector 3
 Reparatii frigidere Arctic sector 4
 Reparatii frigidere Arctic sector 5
 Reparatii frigidere Arctic sector 6

Reparatii frigidere Arctic Bucuresti

Service frigidere Arctic  Bucuresti

Pentru constatarea defectiunii frigiderului Arctic sau a combinei frigorifice Arctic si deplasarea pana la client se percepe un tarif de constatare .

Probleme frigidere Arctic:

  – Frigiderul / Combina frigorifica Arctic nu mai are refrigerant (freon) partial sau total , in acest caz necesita inlocuirea refrigerantului (freonului ) , filtru deshidrator , valva service pentru reincarcare , vacumare instalatie .
  Principalele probleme care pot aparea la frigiderele Arctic sau combinele Arctic sunt :     Compresorul ( motorul )  se poate arde bobinajul sau bloca partea mecanica a acestuia ( exceptie motoarele cu inverter care are si un modul inverter);
  – autodezghetarea, racirea sau ventilatia nu mai functioneaza;
  – termostatul de pornire-oprire nu mai functioneaza;
  – placa electronica a frigiderului Arctic nu mai functioneaza corect si trebuie inlocuita uneori reparata ;
  – sistemul de degivrare ( rezistente, senzori, siguranta termica ) , pot aparea defectiuni care pot duce la functionarea necorespunzatoare a frigiderului Arctic sau a combinei frigorifice Arctic.

  • Contactati-ne si un specialist se va deplasa in cel mai scurt timp la domiciliul dvs. Reparatii ­­ Frigidere Arctic indiferent de model.
  • Tel.   0770 429 366 / 021.313.66.91
  • Email: metalocasnicabucuresti@gmail.com