Reparatii frigidere Beko Bucuresti

Reparatii frigidere Beko in Bucuresti la domiciliul clientului. Pentru reparatii folosim doar piese de origine sau inlocuitor dat de producatorul Beko . In general noi recomandam piesele de origine pentru reparatii frigidere Beko  ,  clientul poate alege pentru  reparatie si piese after-market.

Oferta de frigidere Beko  este foarte vasta iar dumneavoastra puteti alege orice model de frigider Beko  care sa se adapteze cerintelor dumneavoastra . Reparatia frigiderelor Beko  se poate realiza doar dupa o constatare a defectiunii de catre un tehnician al nostru. Sunt cazuri cand  reparatia frigiderului Beko  poate fi efectuata pe loc , dar sunt si cazuri in care este necesar  inlocuirea unor componente importante si esentiale functionarii frigiderului si nu le avem pe stoc.

Reparam frigidere Beko  oriunde in Bucuresti in toate sectoarele :

 Reparatii frigidere Beko  sector 1
 Reparatii frigidere Beko  sector 2
 Reparatii frigidere Beko  sector 3
 Reparatii frigidere Beko  sector 4
 Reparatii frigidere Beko  sector 5
 Reparatii frigidere Beko  sector 6

Reparatii frigidere Beko Bucuresti

Service frigidere Beko  Bucuresti

Pentru constatarea defectiunii frigiderului Beko  sau a combinei frigorifice Beko  si deplasarea pana la client se percepe un tarif de constatare .

Probleme frigidere Beko :

  – Frigiderul / Combina frigorifica Beko  nu mai are refrigerant (freon) partial sau total , in acest caz necesita inlocuirea refrigerantului (freonului ) , filtru deshidrator , valva service pentru reincarcare , vacumare instalatie .
  Principalele probleme care pot aparea la frigiderele Beko  sau combinele Beko  sunt :     Compresorul ( motorul )  se poate arde bobinajul sau bloca partea mecanica a acestuia ( exceptie motoarele cu inverter care are si un modul inverter);
  – autodezghetarea, racirea sau ventilatia nu mai functioneaza;
  – termostatul de pornire-oprire nu mai functioneaza;
  – placa electronica a frigiderului Beko  nu mai functioneaza corect si trebuie inlocuita uneori reparata ;
  – sistemul de degivrare ( rezistente, senzori, siguranta termica ) , pot aparea defectiuni care pot duce la functionarea necorespunzatoare a frigiderului Beko  sau a combinei frigorifice Beko .

  • Contactati-ne si un specialist se va deplasa in cel mai scurt timp la domiciliul dvs. Reparatii ­­ Frigidere Beko indiferent de model.
  • Tel.   0770 429 366 / 021.313.66.91
  • Email: metalocasnicabucuresti@gmail.com

0 comentarii