Reparatii frigidere Hotpoint Bucuresti

MetaloCasnica Reparatii electrocasnice mari si mici  » Fără categorie »  Reparatii frigidere Hotpoint Bucuresti
0 Comments

Reparatii frigidere Hotpoint Bucuresti

Reparatii frigidere Hotpoint in Bucuresti la domiciliul clientului. Pentru reparatii folosim doar piese de origine sau inlocuitor dat de producatorul Hotpoint . In general noi recomandam piesele de origine pentru reparatii frigidere Hotpoint  ,  clientul poate alege pentru  reparatie si piese after-market.

Oferta de frigidere Hotpoint  este foarte vasta iar dumneavoastra puteti alege orice model de frigider Hotpoint  care sa se adapteze cerintelor dumneavoastra . Reparatia frigiderelor Hotpoint  se poate realiza doar dupa o constatare a defectiunii de catre un tehnician al nostru. Sunt cazuri cand  reparatia frigiderului Hotpoint  poate fi efectuata pe loc , dar sunt si cazuri in care este necesar  inlocuirea unor componente importante si esentiale functionarii frigiderului si nu le avem pe stoc.

Reparam frigidere Hotpoint  oriunde in Bucuresti in toate sectoarele :

 Reparatii frigidere Hotpoint  sector 1
 Reparatii frigidere Hotpoint  sector 2
 Reparatii frigidere Hotpoint  sector 3
 Reparatii frigidere Hotpoint  sector 4
 Reparatii frigidere Hotpoint  sector 5
 Reparatii frigidere Hotpoint  sector 6

Service frigidere Hotpoint  Bucuresti

Reparatii frigidere Hotpoint in Bucuresti la domiciliul clientului

Pentru constatarea defectiunii frigiderului Hotpoint  sau a combinei frigorifice Hotpoint  si deplasarea pana la client se percepe un tarif de constatare .

Probleme frigidere Hotpoint  :

  – Frigiderul / Combina frigorifica Hotpoint  nu mai are refrigerant (freon) partial sau total , in acest caz necesita inlocuirea refrigerantului (freonului ) , filtru deshidrator , valva service pentru reincarcare , vacumare instalatie .
  Principalele probleme care pot aparea la frigiderele Hotpoint  sau combinele Hotpoint  sunt :     Compresorul ( motorul )  se poate arde bobinajul sau bloca partea mecanica a acestuia ( exceptie motoarele cu inverter care are si un modul inverter);
  – autodezghetarea, racirea sau ventilatia nu mai functioneaza;
  – termostatul de pornire-oprire nu mai functioneaza;
  – placa electronica a frigiderului Hotpoint  nu mai functioneaza corect si trebuie inlocuita uneori reparata ;
  – sistemul de degivrare ( rezistente, senzori, siguranta termica ) , pot aparea defectiuni care pot duce la functionarea necorespunzatoare a frigiderului Hotpoint  sau a combinei frigorifice Hotpoint .

  • Contactati-ne si un specialist se va deplasa in cel mai scurt timp la domiciliul dvs. Reparatii ­­ Frigidere Lg­­ indiferent de model.
  • Tel.   0770 429 366 / 021.313.66.91
  • Email: metalocasnicabucuresti@gmail.com