Reparatii service frigidere LG Bucuresti

MetaloCasnica Reparatii electrocasnice mari si mici  » Reparatii frigidere Bucuresti »  Reparatii service frigidere LG Bucuresti
0 Comments
Service si reparatii frigidere Bucuresti

Reparatii service frigidere LG Bucuresti

Reparatii service frigidere LG in Bucuresti la domiciliul clientului. Pentru reparatii folosim doar piese de origine sau inlocuitor dat de producatorul LG . In general noi recomandam piesele de origine pentru reparatii frigidere LG ,  clientul poate alege pentru  reparatie si piese after-market.

Oferta de frigidere LG este foarte vasta iar dumneavoastra puteti alege orice model de frigider LG care sa se adapteze cerintelor dumneavoastra . Reparatia frigiderelor LG se poate realiza doar dupa o constatare a defectiunii de catre un tehnician al nostru. Sunt cazuri cand  reparatia frigiderului LG poate fi efectuata pe loc , dar sunt si cazuri in care este necesar  inlocuirea unor componente importante si esentiale functionarii frigiderului si nu le avem pe stoc.

Reparam frigidere LG oriunde in Bucuresti in toate sectoarele :

 Reparatii frigidere LG sector 1
 Reparatii frigidere LG sector 2
 Reparatii frigidere LG sector 3
 Reparatii frigidere LG sector 4
 Reparatii frigidere LG sector 5
 Reparatii frigidere LG sector 6

Service frigidere LG Bucuresti

Reparatii service frigidere LG Bucuresti

Pentru constatarea defectiunii frigiderului LG sau a combinei frigorifice LG si deplasarea pana la client se percepe un tarif de constatare .

Probleme frigidere LG:

  – Frigiderul / Combina frigorifica LG nu mai are refrigerant (freon) partial sau total , in acest caz necesita inlocuirea refrigerantului (freonului ) , filtru deshidrator , valva service pentru reincarcare , vacumare instalatie .
  Principalele probleme care pot aparea la frigiderele LG sau combinele LG sunt :     Compresorul ( motorul )  se poate arde bobinajul sau bloca partea mecanica a acestuia ( exceptie motoarele cu inverter care are si un modul inverter);
  – autodezghetarea, racirea sau ventilatia nu mai functioneaza;
  – termostatul de pornire-oprire nu mai functioneaza;
  – placa electronica a frigiderului LG nu mai functioneaza corect si trebuie inlocuita uneori reparata ;
  – sistemul de degivrare ( rezistente, senzori, siguranta termica ) , pot aparea defectiuni care pot duce la functionarea necorespunzatoare a frigiderului LG sau a combinei frigorifice LG.

  • Contactati-ne si un specialist se va deplasa in cel mai scurt timp la domiciliul dvs. Reparatii ­­ Frigidere Lg­­ indiferent de model.
  • Tel.   0770 429 366 / 021.313.66.91
  • Email: metalocasnicabucuresti@gmail.com